VKontakte.DJ
forum traveling
 

Celestial Software

...better by design

Home Support SSH Client Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Local Echo not working (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Local Echo not working
#674
Local Echo not working 15 Years, 1 Month ago  
Hello! Just purchased a 2nd copy of Absolute Telnet - I'm not sure what I'm running on my personal machines but downloaded and bought a license for 3.63 - Set up my telnet session but local echo isn't working :/ I've checked the box off and on trying to figure it out and can't seem to get it to work - Any suggestions??

[ May 24, 2005, 12:57 PM: Message edited by: Brian T. Pence ]
Aluke21 (User)
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Logged Logged  
 
The administrator has disabled public write access.  
#675
Re: Local Echo not working 14 Years, 10 Months ago  
HI!

Sorry I'm getting back to you so late on this issue. I was going back through the old posts and noticed I never responded to this one. There was a problem with 3.63 local echo that is now fixed. Try the latest version here

Thanks for reporting this.

Brian
bpence (Admin)
Admin
Posts: 1340
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Logged Logged  
 
Brian Pence
Celestial Software
SSH , SFTP, and Telnet in a tabbed interface for Windows XP, Vista, Mobile, and others
 
The administrator has disabled public write access.  
#676
Re: Local Echo not working 14 Years, 10 Months ago  
Thanks for replying Brian!

I have it installed on my laptop and haven't replaced my pc Absolute yet because of the local echo issue... So, I'll grab the new version and go from there :)

Thanks!
Ana
Aluke21 (User)
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Logged Logged  
 
The administrator has disabled public write access.  
#677
Re: Local Echo not working 14 Years, 10 Months ago  
Hello again - Umm.. did Local Echo get fixed for 3.80? Not for me at all...

And now, whenever I want to get a new line or send a line.. I have to press "ctrl"+"enter"
Is that right? Or is there a setting I can change...

If no to both questions... How do I roll back to a previous version?

Thanks!
Aluke21 (User)
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Logged Logged  
 
The administrator has disabled public write access.  
#678
Re: Local Echo not working 14 Years, 10 Months ago  
No. It is not fixed in 3.80. The 3.85 Beta line is the only one that has it currently. However, Beta 8 expired on 6/1. You can download the new beta (Beta9) here:

http://www.celestialsoftware.net/telnet/...uteTelnet3.85RC9.exe

Brian
bpence (Admin)
Admin
Posts: 1340
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Logged Logged  
 
Brian Pence
Celestial Software
SSH , SFTP, and Telnet in a tabbed interface for Windows XP, Vista, Mobile, and others
 
The administrator has disabled public write access.  
Go to top